5 consells per millorar el teu nivell d'anglès

5 consells per millorar el teu nivell d’anglès amb menys dificultats

En aquest article volem donar-te algunes pautes per a que puguis motivar-te de nou per estudiar aquella llengua que se’t va travessar fa un parell d’anys quan encara anaves a l’escola obligatòria.

Com ho farem? Confiem què els nostres consells puguin ser-te de gran ajuda per tal que puguis tornar a la càrrega amb totes les teves forces amb la nova llengua.

Per tal d’aconseguir això et comentarem 5 punts amb els quals podràs millorar el nivell d’anglès amb mètodes molt més amens i divertits.

Així doncs, comencem amb els consells:

Endinsa’t en el món de l’anglès

Quan diem que és molt important endinsar-se en el món de l’anglès, fem referència a realitzar tota menta d’activitats que estiguin al teu abast i que puguin fer que sigui aprendre anglès sigui un factor imprescindible en el teu dia a dia… Això ho pots aconseguir de diferents maneres, i no totes suposen un gran esforç econòmic.

Per una banda, és important que et plantegis mètodes d’aprenentatge extraordinaris, a banda de l’ensenyament que es dóna a les escoles i universitats, ja que d’aquesta manera pots treure-li molt més suc a tot allò que has après o que t’estan ensenyant a l’escola… Per aquesta raó és important que et plantegis realitzar cursos addicionals per tal d’incrementar el teu aprenentatge.

Acudeix a cursos i escoles especialitzades, acadèmies, associacions, grups no especialitzats o qualsevol altre grup social per aprendre més sobre l’idioma que més t’agradi.

Comprometa’t amb l’aprenentatge de la llengua

El més important per poder realitzar un bon aprenentatge de la llengua és que estiguis totalment compromès/a amb la idea… Amb això què volem dir? No et servirà de res començar un curs d’idiomes si no tens les idees clares, més aviat tot el contrari, començar unes classes extraordinàries amb una actitud així només et perjudicarà i farà que acabis agafant mania a l’aprenentatge de l’idioma.

Així doncs, és important que realitzis tu mateix/a un pla d’aprenentatge acotat a les teves necessitats i objectius. D’aquesta manera, també és important que facis anàlisis de la teva trajectòria, per veure si has complert els objectius que t’havies proposat des d’un inici (n’estem segurs que si!).

Intenta tenir grups d’amics que parlin anglès o d’altres idiomes

Encara que et sembli complicat, si acudeixes a establiments on acostumen a assistir-hi persones d’altres països, pots començar a conèixer a persones que parlin anglès amb les que puguis practicar speaking de la manera més divertida, i amés realitzant sortides o compartint històries amb persones semblants a tu. D’aquesta manera no tindràs tanta vergonya i podran corregir-te de forma senzilla i entenedora per tu.

Entén que aprendre a parlar una llengua nova necessita temps

Aquesta és una de les claus principals a tenir en compte; aprendre un nou idioma necessita temps, i per tant no pot ser tractat com una qüestió de dies o setmanes, sinó que requereix un aprenentatge constant. Si pel contrari realitzes els processos amb pressa, deixaràs de banda molts conceptes importants.

Fes que sigui divertit

Com diem sempre, si la teva forma d’oci te un complement en anglès, podràs treure-li molt més de suc a l’aprenentatge, ja que ho faràs de manera que tu mateix/a t’ho passaràs bé aprenent i així, l’anglès serà relacionat amb factors positius i entretinguts; això ho pots aconseguir a través de combinar els teus estudis d’anglès amb les activitats d’oci que pots realitzar a casa com veure sèries o pel·lícules en anglès, o escoltar i intentar traduir les lletres de les cançons que més t’agraden en anglès.

Comments

  • Sergio López
    Responder

    M’ agradaria assabentar me de les trobades speaking i altres activitats què organitzeu per correu electrònic. Thanks!