entrepreneur-593371_1920

Classes d’idiomes per a empreses

A l’article d’aquesta setmana volem fer un petit incís per introduir-nos en el món de l’empresa; sembla que ha estat el sector més oblidat en l’àmbit d’idiomes, i és que si ens ho parem a pensar, què és més important? Aprendre anglès des de petits, o que ens ensenyin quan ja tenim una feina fixe i sabem cap a on volem enfocar l’aprenentatge de la llengua?

Doncs aquesta sempre ha estat i serà una disputa plena d’opinions ben diferents, pel que avui volem parlar-te sobre aquelles empreses que es decideixen a oferir als seus treballadors classes d’idiomes per tal de preparar-los millor per a futures accions o per comunicar-se de manera més fluida i convincent amb altres empreses.

Una dada molt important a tenir en compte és que només l’1,7% dels universitaris a espanya parlen fluidament l’anglès, i això és una dada bastant preocupant si la comparem amb la resta de països europeus… És això el resultat d’una educació poc adequada? Doncs deixant de banda si ho és o no, volem que sàpigues que és molt recomanable formar en idiomes als teus treballadors, ja que els estàs donant un avantatge competitiu respecte a la competència.
Així doncs, et recomanem fermament que t’informis sobre aquestes classes per a empreses.

A més a més, si dus a terme aquest aprenentatge per als treballadors de la teva empresa, estaràs donant-los una raó i un valor afegit per a quedar-se en aquesta empresa; a més, ells valoraran l’esforç que estàs fent, que anirà directament atribuït a nodrir els coneixements d’aquests.

Tot això és degut a la importància que està tenint aprendre a parlar anglès, o qualsevol altre idioma que suposi un avantatge per a la teva empresa. A causa de la crisi, les empreses es veuen obligades a internacionalitzar-se, i per a poder fer això, és necessari mantenir una comunicació estable i permanent amb el país extern. Si els treballadors de la mateixa no saben com comunicar-se a la perfecció en l’idioma pertinent, és segur que les relacions no seran exitoses.

A banda d’això, cal dir que és molt important que s’estableixi com a un aprenentatge continuat, ja que si no és així, serà una inversió tirada a la brossa; és imprescindible que portem una constància en l’aprenentatge d’idiomes; com ja hem comentat en molts altres articles, aprendre una llengua no és qüestió d’una setmana o de 3 mesos, sinó que s’ha de dur a terme un pla organitzat i planificat per l’acadèmia i els professors, depenent del ritme i el nivell que es vulgui assolir. Però el que és clar, és que oferir una classe d’idioma als teus treballadors probablement els ajudarà a refrescar la seva memòria (si és que tenen mínimes nocions de la llengua), però no farà que dominin més la llengua.

Per això, t’aconsellem que les decisions que triïs siguin planificades, ja que es requereix un bon anàlisi previ per a saber personalitzar i adaptar el contingut de les lliçons a les necessitats de la teva empresa; si no és així, poden enfocar-se els esforços de manera errònia.

A English Language Institute oferim classes particulars per a empreses, amb programes específics personalitzats per tal que els teus treballadors estiguin còmodes i treguin el màxim partit de les nostres sessions.
Oferim classes a empreses en anglès, italià, francès i alemany. Tenim al darrere un equip de professors que tenen una gran experiència i capacitat per a realitzar aquest tipus de funcions: ells es desplacen a les teves oficines per tal que tu puguis atendre les classes des de la mateixa oficina en la qual treballes. A banda d’això, les classes també es poden fer a través de videoconferència, pel que podràs fer una classe de la manera més còmode possible per ambdues parts.

Comments