Com afecta viatjar a l'aprenentatge d'idiomes

Com afecta viatjar a l’aprenentatge d’idiomes

És molt probable que algun cop a la vida t’hagis plantejat aprendre algun idioma nou, i això és un factor molt important pel teu futur, però a EliGrup sabem que amb això no n’hi ha prou, pel que volem escriure aquest article per a posar-te al dia de què necessites per saber parlar una llengua a la perfecció, a més d’expressar-te fluidament amb ella.

El primer que necessites és tenir una base de coneixement de la llengua, és a dir, no aconseguiràs entendre res al Marroc si no has après abans una base d’àrab que et permeti entendre el que et diuen les persones natives. Per aquesta raó és imprescindible que iniciïs els teus estudis de llengua si el que vols és acabar viatjant. Un cop hagis realitzat el primer pas, tot serà qüestió de marxar a aquell país on sàpigues que posaràs en pràctica un idioma diàriament.

Així doncs, podem dir que viatjar afecta molt positivament a l’aprenentatge d’idiomes; tant que repercuteix en aquests aspectes que t’expliquem a continuació:

Experiència: viatjar aporta molts canvis positius a la teva vida; entre d’altres, t’ofereix l’opció de viure experiències que et faran madurar de manera supersònica. Madurar implica travessar situacions complicades que et faran superar moltes de les teves pors. Així doncs, quan madures pots interioritzar coneixements de manera molt més efectiva, ja que valores molt més la gran oportunitat i experiència que estàs vivint.
Vocabulari de carrer: a EliGrup podem ensenyar-te a parlar un idioma, però a més a més, a banda d’això és molt recomanable viatjar a l’estranger per aprendre el vocabulari de carrer, el que més t’ajudarà a fer-te amb l’idioma i a entendre’t amb la gent.
Desenvolupament del cervell: quan viatgem, estem en constant aprenentatge, pel que el nostre cervell tendeix a ser estimulat a cada instant, per això ampliem la nostra capacitat d’aprenentatge, de captació de la informació i del seu processament. Així doncs, estaríem potenciant l’abastiment d’informació que guardem, pel que es desenvoluparan la dinàmica d’aprendre amb més facilitats i amb més disposició.
Confiança en tu mateix: quan estàs fora de la teva zona de confort, acostuma a ser complex per a l’adaptació, però un cop t’hi has acostumat, guanyaràs confiança en tu mateix i això t’ajudarà en tots els aspectes de la vida, però molt més en adquirir valor per parlar un idioma en públic sense por d’equivocar-te. Això et serà molt útil en un futur, quan decideixis postular-te per a una gran oferta de treball en anglès, o simplement per a millorar la teva posició davant de la resta de gent.
Aprendràs comunicació intercultural: és evident que entre cultures diferents existeixen milions de maneres de comunicar-se socialment, però això també és una de les coses que solucionem si marxem una temporada a l’estranger, pel que aprendrem a comunicar-nos entre diferents cultures: cada país té un accent i una manera de parlar diferent, pel que és important trobar-se amb aquests aspectes per fer-se amb ells.
Ja veus que tot són avantatges!

A Eligrup t’oferim la possibilitat de marxar a l’estranger realitzant cursos d’angles o l’idioma que triïs, de manera que posaràs en pràctica tots els punts que t’hem comentat anteriorment, així podràs viure tu mateix l’experiència i comprovar que el que diem és totalment cert… Així que t’animem completament a què et plantegis combinar classes d’idiomes a la vegada que les poses en pràctica tu mateix al carrer, amb nous companys, establiments, etc… A què esperes per demanar-nos més informació a través a la nostra pàgina web? Fes una visita a www.eligrup.cat per veure tot el que podem oferir-te!

T’esperem a la pròxima experiència Eligrup.

Comments