cursos d'idiomes per videoconferència

Cursos d’idiomes per videoconferència

A English Language Institute tenim clar que hem de renovar-nos: és vital per tal d’aconseguir que estiguis còmode amb el teu centre, sabent que està pendent de les noves metodologies d’aprenentatge i que les aplica per a millorar els teus coneixements.

Avui volem parlar dels nous cursos d’idiomes a través de videoconferència, ja que és un dels mètodes que estan creixent en els últims anys.

Ets d’aquestes persones curioses que vol provar tots els mètodes d’aprenentatge possibles per veure quin és el millor? Ets un amant dels idiomes però no tens temps per a venir a l’acadèmia? Si és així, llegeix aquest article, t’interessa!

A qui van dirigits aquests tipus de cursos?

Podem dir que no va dirigit a un tipus d’usuari en concret, però si que és cert que està molt sol·licitat per a persones que no tenen la possibilitat de desplaçar-se a l’acadèmia, ja sigui per una qüestió de transport, de temps o econòmica.

De totes maneres, existeixen diversos tipus d’usuari que estan interessats en aquesta metodologia per diferents motius:

  • Els més vergonyosos. En diverses ocasions trobem que hi ha alumnes que degut a la seva vergonya a l’hora de parlar un idioma nou davant d’altra gent, prefereixen fer-ho a través d’aquest mètode. A més a més, aquests tendeixen a preferir estar tranquils en un espai en el qual estiguin còmodes, com podria ser la cafeteria a la qual acostumen a anar, o a la seva mateixa habitació. D’aquesta manera treuen més partit a les classes d’idiomes.

  • Els que no tenen temps. Existeix un tipus d’usuari que busca aquesta metodologia d’aprenentatge perquè no tenen temps per a poder moure’s a l’acadèmia, tal com comentàvem abans. D’aquesta manera aconsegueixen guanyar temps d’estudi i pràctica.

  • Els que ho fan per comoditat. En moltes ocasions no és una qüestió de necessitat de temps el que fa que els alumnes triïn aquest curs a través de videoconferència, sinó la comoditat que els proporciona; quan estudies des de casa, no has de portar els llibres a sobre ni estar en una aula amb altres alumnes, sinó que pots fer-ho còmodament al sofà de casa teva… així no tens excusa ¿oi?

Com es realitzen les classes?

Realitzem la classe en aules específiques per a aquesta metodologia: les aules estan dotades de grans projectors i pantalles d’alta qualitat a través de les quals impartim la classe en directe per a tots els alumnes… Arribem a tenir classes de 15 persones en les quals, al mateix temps, tots ells estan escoltant i observant la classe que estem impartint des de Eligrup. És molt còmode per a ells, i acaba resultant una classe molt productiva, pel que us animem a provar-ho.

Quin material s’utilitza?

Les classes es realitzen de forma virtual, pel que tot el que necessitaràs serà un ordinador amb connexió a internet. D’altra banda, és important que compris el llibre que utilitzem a l’escola per tal de poder seguir i practicar els exercicis d’aquest, així com el mateix contingut. Per això, és molt còmode realitzar aquest curs, ja que no necessitaràs carregar amb el material amunt i avall, tot des de casa!

Creus que t’hem convençut? Si ets una d’aquestes persones que té dificultats per assistir a classes extraescolars per aprendre idiomes, a English Language Institute t’ho posem molt fàcil! Només has de trucar-nos o escriure’ns un correu electrònic i nosaltres t’informarem de tot allò que necessites saber per apuntar-te!

A Eligrup seguim les tendències i fem que aprendre un nou idioma estigui a l’abast de tots. Vine i prova-ho!

Comments