curs intensiu d'idiomes

Les raons per les que has de fer un curs intensiu a l’estiu

A Eligrup volem donar-te la major oferta de serveis per tal que puguis trobar, d’entre les nostres possibilitats, l’activitat que més et convingui. Estem segurs que l’únic problema que tindràs serà el d’escollir el curs que vols fer, n’hi ha molts!

Avui venim a parlar-te del nostre curs intensiu d’estiu, ja que és una opció que molts de vosaltres esteu valorant, i sou molts els que acabeu decantant-vos per aquesta opció.

Què són?

Els cursos intensius d’estiu són cursos de 3 hores i quart diàries, en les que, les classes són molt dinàmiques; ja hem comentat en molts altres articles que aprendre anglès, o qualsevol altre idioma, no és una qüestió d’unes setmanes o uns mesos, sinó que és un concepte que s’ha d’establir a llarg termini, ja que requereix un període d’aprenentatge més llarg.

En els cursos intensius d’estiu ens encarreguem de que milloris i potenciïs els coneixements de l’idioma que pretens aprendre; ja saps que a English Language Institute podem oferir-te una amplia varietat d’idiomes, és a dir, no només podràs optar per l’anglès, sinó que també podem ensenyar-te a parlar italià, alemany i francès, pel que tindràs un ventall d’idiomes per triar.

A més, aquests cursos els realitzem de manera molt dinàmica, pel que no t’has de preocupar; no creguis que serà tot classes teòriques en les que només escoltaràs el que diu el professor, a EliGrup no ens va això!

Per què fer-ho?

Existeixen moltes raons per les quals apuntar-te a fer un curs d’aquest estil, però volem nombrar-te els motius principals per els que els nostres alumnes ho trien:

  • Hi ha molts alumnes que venen a preparar-se de manera extraordinària i intensiva per a l’acadèmia de l’any següent; imagina que ets un alumne al qual li ha costat una mica superar els reptes durant l’any a l’acadèmia d’idiomes Eli Grup, què ha de fer? Passar dos mesos durant l’estiu sense saber res de l’idioma? Doncs probablement això serà perjudicial, pel que aquests alumnes decideixen fer aquest curs per no obligar el contingut après durant l’any, i per aprendre’n de nou per anar més descansats durant el següent any.

  • Existeixen també els nois i noies que tenen més pressa per passar de nivell any a any, pel que trien aquesta opció per poder passar, per exemple, de 2 a 4, el mateix any, gràcies a els cursos intensius d’estiu oferits.

  • També hi ha els alumnes que volen afanyar-se a passar les proves d’idiomes, com per exemple el FIRST, en el mínim de temps possible, per a ells aquesta és una opció molt encertada!

A qui va dirigit?

Aquest curs és per a totes les edats i nivells, però va dirigit, principalment, a persones amb poc temps lliure que només pot dedicar-se a fer classes extraordinàries durant l’estiu; és el cas d’estudiants que treballen.

També va dirigit a aquelles persones que no es conformen amb el nivell que adquireixen, i per tant volem aprofitar la tirada per aprendre el màxim possible durant el seu temps lliure.

D’altra banda, també estan les persones que necessiten el curs d’anglès o de la llengua que triïn per a la feina, pel que volen realitzar l’aprenentatge de manera ràpida, sense uns excel·lents resultats.

Què et sembla el nostre curs d’estiu? Segur que és una bona opció per tu, informate’n!

Comments