POLITICA DE PRIVACITAT

De conformitat al que estableix el Reglament Europeu  de Protecció de Dades de caràcter personal (Reglament UE 2016/679),  l’informem que les seves dades personals facilitades a través de la web seran tractades English Language Institute, S.L., C/ Sant Roc, 10, 08401 de Granollers o per e-mail info@eligrup.cat en base al seu consentiment i amb la finalitat de contestar a la seva petició, prestar-li els servei sol·licitat i l’enviament de la informació que pugui ser del seu interès.

Les dades personals seran conservades durant el temps que estableixi la legislació vigent. No seran cedides a tercers ni està prevista la transferència internacional de dades.

Pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació i portabilitat adreçant un escrit a English Language Institute, S.L., C/ Sant Roc, 10, 08401 de Granollers o per e-mail info@eligrup.cat acreditant la condició d’ interessat. També pot exercitar la tutela dels seus drets davant la Agencia Española de Protección de Datos.

 

POLITICA DE PRIVACIDAD

De conformidad a lo que establece el Reglamento Europeo de Protección de Datos (Reglamento UE 2016/679), le informamos que sus datos personales facilitados a través de la web serán tratados por Granollers English Language Institute, S.L., en base al consentimiento del usuario con la finalidad de contestar a su petición, y el envío de la información que pueda ser de su interés.

Los datos personales serán conservados durante el tiempo que establezca la legislación vigente. No serán cedidos a terceros ni está prevista la transferencia internacional de datos.

Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición, limitación y portabilidad dirigiendo un escrito a Granollers English Language Institute, S.L., C/ Sant Roc, 10, 08401 de Granollers o per e-mail info@eligrup.cat acreditando la condición de interesado. También puede ejercitar la tutela de sus derechos ante la Agencia Española de Protección de Datos.